Emils Chokolade
Storgade 20
4180 Sorø
Tlf. 57 83 26 13

Følg Emils Chokolade på Facebook

Kræsne kunder
Emil Nielsen etablerede Emils Chokolade i 1999 med udgangspunkt i en 40 år gammel chokoladebutik med kræsne kunder, der i midten af 1990’erne havde fået smag for kvalitetschokolade. Høj kvalitet, naturlige råvarer og god kundeservice har trukket yderligere kunder til, og der er også kommet et langt større sortiment.

I dag ejes butikken af Pia og Martin Larsen, som ligeledes har det prisbelønnede Sejers Konditori i Sorø. Blandt de mest kendte chokoladevarer på hylderne er Valrhona, Summerbird og Michel Cluizel. Chokoladen suppleres med kaffe, te, lakrids, vingummi, olie/eddike og andre delikatesser, altid med udgangspunkt i rene råvarer og godt håndværk.

Emils is
Emils Chokolade er også kendt for sin sommeris. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, er køen lang på Storgade, hvor folk tragter efter vafler med iskolde kugler, softice, milkshake og iskaffe.

Skal du holde fest. kan du bestille en is-pakke med dine favorit-smagsvarianter, så du selv kan servere vaffelis til dine gæster. 

Lækre teer
Butikken på Storgade har bl.a. et stort udvalg af David Rio Chai, der er meget velsmagende te pulver, som kan blandes med mælk, soyamælk eller vand. David Rio Chai pulver blev opfundet for at gøre det nemt at lave chai latte, men de yderst velduftende teer fungerer også som krydderiblandinger til kager, brød og kolde drikke. David Rio Chai byder bl.a. på en vanedannende blanding med matcha – den japanske grønne te rig på antioxidanter.

Her er også et bredt udvalg af Kusmi Te i dåser, breve og løs vægt; f.eks. julete, udrensende te, russisk te, kærlighedste og te, der smager af violer, jordbær, citron og lakrids.

Krydderier til gourmanden
Emils Chokolade er kendt for sin lakrids, særligt varianterne Apoteker lakrids, Biblioteker lakrids, Frisør lakrids og Arkitekt lakrids. Man kan også få den rene vare i form af lakridsrødder, engelsk lakrids eller lakridspulver. Eller blandet med chokolade i f.eks. Summerbird Lakridsmandler.

Til husets kok har Emil polynesiske vanillestænger, ren rå marcipan af spanske Valencia mandler, ægte nougat med masser af hasselnødder og chokolade, spanske Marcona mandler, Valrhona kakao, marmelade, relish, olie og eddike.

Køb online
Emil har også en webshop, der leverer varer til hele landet, gerne med en fødselsdagshilsen eller lignende. Der er fri fragt ved køb over 600 kr.

Butikken serverer varm chokolade, caffe latte eller chai latte, og om sommeren kan man nyde et stort udvalg af italiensk is og varme brownies med softice. Kom i god tid, for køen kan være lang.

Kontakt Emils Chokolade


premiumpartner