El-Salg Sorø
v/Tom Bruno Hansen

Absalonsgade 12
4180 Sorø
Tlf. 57 82 18 00
mail@elsalgsoro.dk

Følg El-Salg på Facebook

Åbningstider: 
Tirsdag – fredag kl. 9:30 – 18
Lørdag kl. 9:30 – 14

Hvidevarespecialister med stor lokal erfaring
Med en samlet lokal erfaring inden for hvidevarebranchen på 40 år er du sikret en kyndig vejledning, når du træder ind ad døren hos El-Salg i Absalonsgade. Her møder du Tom Bruno Hansen og Jesper Carlsen, der står klar med kvalificerede råd og vejledning om, hvilke af deres produkter, der vil passe bedst til dig og dit behov.

Lokalerne i Absalonsgade har i en længere årrække fungeret som hvidevarebutik, og i 2015 blev navnet ændret til El-Salg og Nettoline Sorø. Dette betød at butikkens sortiment blev udvidet. Udover at føre et bredt udvalg af hårde hvidevarer og el-apparater, sælger butikken nu også – som den eneste i Sorø – køkkener, bad og garderobeskabe/skydedøre.

Har stort set alt – eller kan skaffe det hjem
Hos El-Salg finde stort alt i hårde hvidevarer – fra vaskemaskiner, tørretumblere og køleskabe til emhætter, ovne og kogeplader. Du finder også mange forskellige el-apparater til køkkenet eller til din personlige pleje, ligesom butikken er leveringsdygtig i forskellige former for belysning.

Skulle du være på udkig efter en vare, som du ikke finder i butikken, så har El-Salg et stort centralt lager. Det betyder, at de kan skaffe de fleste varer hjem i løbet af få dage.

Kvalitet til konkurrencedygtige priser
El-Salg i Sorø forstår vigtigheden af at kunne levere varer til konkurrencedygtige priser, samtidig med at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det gælder hvad enten det drejer sig om hvidevarer eller køkkener.

Produkterne, der forhandles i butikken, kommer derfor altid fra kendte leverandører, som kan sikre en god holdbarhed og kvalitet. Fordelagtige aftaler med producenterne gør desuden, at produkterne er til at komme til for penge.

Dansk-producerede køkkener med 30 års garanti
Det har vist sig at være en stor succes for El-Salg, at de valgte at inkludere de dansk-producerede køkkener, bad og garderobeskabe fra Nettoline i deres sortiment. Muligheden for endelig at kunne købe et kvalitetskøkken i lokale rammer har været værdsat blandt El-Salgs kunder.

El-Salg kan da også være behjælpelig med alle dele af processen. Du kan både få hjælp til at sammensætte det køkken eller bad, der passer lige præcis til dit hjem, samtidig med at El-Salg kan stå for alt det praktiske med opmåling af køkken, nedbrydning af det gamle køkken og opsætning af det nye køkken.

Få hjælp til installation og reparation
El-Salg er en kæde, der ejes af selvstændige el-installatører. Til forskel fra mange andre forhandlere af hvidevarer er Tom Bruno Hansen og Jesper Carlsen således fagfolk med solid ekspertviden i bagagen.

Det betyder også, at det som oftest er Tom og Jesper, der personligt vil komme ud til dig, hvis du har brug for hjælp til at installere eller vedligeholde dine nye hvidevarer, ligesom du har mulighed for at få repareret dine hvidevarer og el-apparater hos El-Salg.


sølvpartner