CatShop – The One & Only
Lorupvej 28
4180 Sorø
57 86 20 00
CatShop@CatShop.dk

Følg CatShop på Facebook 

En webshop for alle, der er vilde med katte
“For tusindevis af år siden blev katte tilbedt som guder. Kattene har aldrig glemt dette.” Sådan lyder en kendt talemåde, og alle der har kat ved, at det er sandt.

Der findes massevis af lignende muntre talemåder om katte, og på CatShops Facebookside kan du finde mange af dem, så tøv ikke med at synes godt om siden, hvis du er vild med felis catus, som det lille bløde kødædende pattedyr hedder på latin.

Det er nu ikke vittighederne, der er omdrejningspunktet i CatShop i Sorø, men en webshop hvor den kræsne kattekunde kan finde alt med katte. Og vi mener ALT. Her er både de praktiske ting og sager, du skal bruge, så din kat har det godt; grus til kattebakken, børster til kattepelsen og foder til katteskålen kan du finde her (og du kan også finde katteskålen). Her er også – og der skiller CatShop sig for alvor ud fra den velassorterede dyrehandel – alle former for cat merchandise, som går lige i hjertet på kattemennesker over hele landet.

Katte, katte overalt
For CatShop har nøgleringe, smykker, tasker, punge, lommetørklæder, brilleetuier, paraplyer til din garderobe. De har kopper, kagefade, salt- og pebersæt, viskestykker og servietter til køkkenet. De har kuglepenne, notesbøger og musemåtter (!) til kontoret. Og meget, meget mere. Er der en kat på, har CatShop det.

Kattekunst til hus og have
Det siger næsten sig selv, at hvis du gerne vil dekorere dit hjem eller din have med en eller flere kattefigurer, er CatShop stedet. Det soranske kattemekka har bl.a. et sortiment fra den kendte østrigske kattedesigner Rosina Wachtmeister, “Die Katzenkünstlerin”, og fra amerikanske Jim Shore, der bl.a. er kendt for sit samarbejde med Disney. Du kan også finder værker af brasilianske Romero Britto, der har et helt tredje kunstnerisk blik på katten, med elementer fra kubisme og pop art.

Fik vi nævnt, at du er nødt til at følge CatShop på Facebook? Her kan du også holde dig orienteret om udsalg, når Rabatkatten har leget med priserne og fjernet 20% på alt hele døgnet eller når FilurMis har lavet et gavekort på 500,- som udloddes til en tilfældig kunde.

Kagedåse eller kattedåse fra CatShop
Pung eller pengekat fra CatShop
Katteskål fra CatShop
Rosa Wachtmeisters design fra CatShop
Romeo Brittos design fra CatShop
Jim Shores design fra CatShop

sølvpartner