Foto: ABW

Butler Vin
Vestergade 2
4180 Sorø
Tlf. 31 12 71 01

Butler Vin på Facebook

Åbningstider
Mandag: lukket
Tirsdag: 10.00-17.30
Onsdag: 10.00-17.30
Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-14.00

Viden om vin
Butler Vin ejes af Mona og Henrik Langvad, der har en lignende butik på Østerbrogade i København. Østerbro-butikken blev grundlagt i 1920 og er således Østerbros ældste vinbutik.

Mens Henrik styrer butikken i storbyen, er det Mona, som kunderne møder i Sorø. Henrik, der har 25 års vinerfaring, tager dog gerne turen til Sorø, når Butler Vin arrangerer smagninger – se her hvornår.

Parat til romsmagning

Oplevelser med smag
Sorø-afdelingen åbnede i oktober 2014, og soranerne tog godt imod den nye kvalitetsbutik. Ret hurtigt blev lokaliteten på Vestergade udvidet med et stort lokale til smagninger af enhver art. Der er plads til 25 personer. Butler Vin arrangerer smagninger af vin, portvin, rom og whisky og serverer gerne sandwich eller tapas undervejs.

Mona Langvad arbejder tæt sammen med andre forretningsdrivende i byen og ofte suppleres præsentationen af vine med oplæg om eksempelvis film, kunst eller kunsthåndværk.

Vil du vide, hvornår den næste smagning afholdes, kan du med fordel følge Butler Vin Sorø på Facebook. Du kan også bede Mona om at tilmelde dig butikkens nyhedsbrev. Du kan til hver en tid bestille en lukket smagning til din forening, virksomhed, polterabend eller lignende.

Gaven der giver glæde
Hos Butler Vin finder du rødvine, hvidvine, mousserende vine, specialøl og spiritus af høj kvalitet. Der er også mulighed for at sammensætte en lækker gavekurv med både spiseligt og drikkeligt. Butler Vin fører nemlig også et stort udvalg af delikatesser fra Danmark, Frankrig og Italien.

Mona Langvad

Forretningen tilbyder levering og forsendelse – bestiller du inden kl. 17, bliver gaven leveret i 4180 inden kl. 9.30 den følgende dag.

Stort udvalg
Skal du holde et cocktailparty, kan Butler Vin levere et stort udvalg af såvel basisvarer som tilbehør – bl.a. et væld af likører. Søger du en spændende aperitif til dit næste selskab, må du ikke tøve med at spørge Mona. Holder du af øl, vil du også opleve, at butikken har et fornuftigt udvalg af specialøl fra både Sorø, resten af Danmark og det store udland. ​

 

Sølvpartner