Bille og Bølle
Holberg Arkaden
4180 Sorø
Tlf. 20 80 18 17
mail@billeogboelle.dk

Bille og Bølle på Facebook 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Åbningstider
Mandag-onsdag kl. 9.30-17.30
Torsdag-fredag kl. 9.30-18.00
Lørdag kl. 9.00-14.00

Liv i den gamle arkade
“Alt under en hat” er Holberg Arkadens motto, og efter en længere periode med tomme butikslokaler, blev der pustet godt med liv i arkaden, da børnetøjsbutikken Bille og Bølle den 3. oktober 2015 åbnede med stor festivitas. Åbningsdagen bød på både trylleri, modeshow og lækkerier til ganen, og indehaver Lonnie Bille Dencker har holdt et højt aktivitetsniveau lige siden.

Den tidligere oldfrue fra Hotel Frederik d. 2. i Slagelse flyttede til Sorø i 2004. Hun gik længe med en drøm om at åbne egen butik, og i 2015 tog hun springet. Samtidig med butikken kom maskotten Bølle til verden, og butikken er således passende opkaldt efter ejer og maskot.

Bille & Bølle En god oplevelse
I en tid hvor detailhandelen presses af nethandel gælder det om at skille sig positivt ud, og det har Bille og Bølle forstået. I butikken finder kunderne og deres børn et legehus og et afskærmet amme/skifte område. Det giver en uformel og hyggelig stemning, der gør indkøbsturen for mor/far og barn meget nemmere. Dertil kommer, at Bille og Bølle er meget funktionelt indrettet med plads til barnevogn.

Fra nuttet til smart
På stængerne hænger tøj fra bl.a. Molo, D-xel, Kids up og det lokale mærke “Bondebørn”. Lonnie har nemlig truffet aftale med en lokal leverandør fra Fjenneslev, der selv syr børnetøj.

Det store udvalg klæder børn på fra nyfødt til 16 år. Butikken har to afdelinger, en til små med høj “nuttetheds-faktor” og en til de store, der vil være trendy.

Uanset alder fokuserer sortimentet på kvalitetsmaterialer, så tøjet kan tåle at blive brugt og vasket. Skulle du mangle noget på hylderne, er du altid velkommen til at kontakte personalet, der vil gøre alt hvad de kan for at bestille det hjem til sig.

Aktiv online og offline
Bille og Bølle er meget aktiv i det lokale butiksliv, bl.a med arrangementer til halloween og jul. På Facebook-siden kan du følge med i aktiviteterne, ligesom du kan blive opdateret om nye varer og særtilbud.

På Facebook-siden finder du også en lang række positive anmeldelser fra toptilfredse kunder:

“Har endelig fundet et sted hvor jeg kan få bukser der sidder ordentligt på min datter. Og tak for en super service” – Louise

“Super service, bestemt et besøg værd. Mit første besøg, men bestemt ikke mit sidste” – Jens Henrik

“Har handlet her et par gange, altid dejlig glad betjening. Og der kan findes noget både til min lille dreng og min lidt større pige. Vi kommer helt sikkert igen” – Jannie

 


premiumpartner