Acacia BlomsterAcacia Blomster 
Alleen 3
4180 Sorø
Tlf. 57 83 05 09
Mobil: 26 70 65 59

Besøg Acacia Blomster på Facebook 

Åbningstider
Mandag-fredag: 9.00-17.30
Lørdag: 9.00-13.00

Sig det med blomster fra Sorø
Acacia tilbyder blomster af høj kvalitet. Der er altid et stort udvalg af afskårne blomster, som damerne i butikken sammensætter til skønne buketter til enhver lejlighed.

Blomsterbutikken i Sorø leverer også plantearrangementer samt dekorationer til større begivenheder – messer, fester, jubilæer m.m. Foruden blomster og brugskunst fører Acacia vin, øl og chokolade samt andre gaveartikler.

Kreativitet, kvalitet og kundeservice. 
Acacia Blomster har “altid” været her i Sorø, på Alleen 3. I 2010 købte det lokale par Jesper Jensen og Lone Rasmussen forretningen, og siden da har Lone stået bag disken, når hun ikke “plukker” blomster sammen med en kunde, binder buketter i baglokalet eller er værtinde for kundearrangementer.

Jesper Jensen har boet mange år i Sorø, men Lone Rasmussen kommer fra hovedstaden, hvor hun bestyrede en blomsterforretning i 13 år. Lone havde dels en ambition om at få foden under eget bord, dels at kunne arbejde i den by, hvor hun bor, så da Gitte Korsgaard satte Acacia Blomster til salg, var det en drøm, der gik i opfyldelse.

Forretningen der blev grundlagt af Otto Christiansen i 1954 er en integreret del af Sorø, og Lone Rasmussen – den tredje ejer – fører Acacia Blomster videre i ånden fra de gode gamle dage med fokus på udsøgt kvalitet og kundeservice.

Levering samme dag
De faglærte blomsterdekoratører modtager ordrer fra hele verden. Du kan afgive din bestilling til levering i Sorø og omegn helt frem til kl. 12 for levering samme dag og lørdag frem til kl. 10

Du kan både afgive bestilling i butikken, telefonisk og online. Webshoppen er overskueligt struktureret i forskellige kategorier og underkategorier.

Acacia Blomsters Facebookside kan du blive opdateret om nye varer, særtilbud og kundearrangementer – og du bliver mindet om mærkedage som mors dag, valentins dag og andre højtider, hvor blomster og gaver er på sin plads.

Acacia Blomster (medarbejder)Roser til Acacia
På Facebook kan du også se, hvad en lang række kunder skriver om butikken. Her blot et lille udpluk:

“Min favorit blomster pusher – og så er der altid søde skønne damer klar til at hjælpe” – Susan

“Altid god og fagkompetent betjening. Bliver altid mødt med smil og venligt personale” – Thomas

“Det er blevet vanedannende at handle derinde! Utrolig smukke ting, og super skønt personale” – Maria

Kontakt Acacia Blomster 


premiumpartner

Del på sociale medier