brian sorø
Gert Jørgensen, Brian Mikkelsen, Sofie Torpegaard, Lars Tegl

De konservative vælgerforeninger i Sorø og Ringsted valgte onsdag aften deres lokale spidskandidat til folketingsvalget. Valget faldt på et i forvejen meget kendt ansigt i politiske kredse, nemlig Brian Mikkelsen, og det vækker stor glæde hos Sorøs konservative lokalformand Sofie Torpegaard:

”Jeg er stolt på områdets vegne over, at vi har fået så markant en konservativ profil som Brian Mikkelsen til at repræsentere os her fra Sorø og Ringsted inde på Christiansborg. Med valget af Brian Mikkelsen som vores lokale kandidat får vi fortsat direkte adgang til Christiansborg, og det betyder selvfølgelig, at Brian kan hjælpe os med at supportere den vækst, vi meget gerne vil have i gang. Vores konservative borgmester Gert Jørgensen og Brian Mikkelsen har allerede arbejdet fortrinligt sammen omkring blandt andet en ændring af lukkeloven og bevarelsen af Tølløsebanen, og det arbejde vil selvfølgelig fortsætte.”

Den nykårede Ringsted-kandidat takker for valget:

”Jeg er meget glad for at blive valgt som folketingskandidat i dette område, som har en stærk konservativ profil. Selvfølgelig især i Sorø, der har en siddende konservativ borgmester, men det skal vi nok komme godt efter i Ringsted også i de kommende år. Ringstedkredsen ønsker at styrke det konservative mandat og den lokale indflydelse på Christiansborg, og det hjælper jeg naturligvis meget gerne med. Sammen skal vi sætte mennesket før systemet, ” fortæller Brian Mikkelsen og løftede samtidigt sløret for sine mærkesager for kredsen:

”Med mig som spidskandidat kommer der fokus på infrastruktur, uddannelse og arbejde – kort sagt på vækst og velstand i området. ”

Lokal formand glad for valget
Den lokale konservative formand for vælgerforeningen i Ringsted, Lars Tegl, er også meget tilfreds med valget af Brian Mikkelsen som ny lokal folketingskandidat:

”Brian kender vores område og hele Sjælland rigtigt godt efter mange år som kandidat, og han har altid været utroligt lydhør over for de lokale udfordringer, vi står over for. Samarbejdet har hidtil været godt, og med valget af ham her i kredsen vil det kun blive endnu bedre. Vi glæder os derfor meget til den kommende valgkamp,” understreger Lars Tegl.

Brian Mikkelsen er 49 år og har siddet i Folketinget for Det Konservative Folkeparti siden 1994. Op igennem 00’erne var han kulturminister, justitsminister og senest økonomi- og erhvervsminister, og han er i dag gruppeformand for partiets folketingsgruppe. Han har desuden i sine unge år siddet i byrådet i Holbæk og er efter onsdagens møde konservativ spidskandidat i både Holbæk, Kalundborg og Ringsted.