Et spændende samarbejde mellem Kongskilde Friluftsgård og NaFri Event introduceres 17. juli.

Gourmet, vin, champagne, jazz og Skt. Hans er blot nogle af de spændende tiltag, der er gjort på Kongskilde Friluftsgård. Et samarbejde med NaFri Event åbner nu mulighed for endnu flere tilbud om eventyrlige oplevelser i naturen.

I første omgang har arrangørerne fokuseret på børnefamilierne, og som noget nyt har de lavet et udspil til alle forældre, som nu kan afholde børnefødselsdage med masser af frisk luft, sjov og bevægelse, børnebuffet og gave til fødselaren.

Fødselsdagsarrangementer begynder med 3 timers liverollespil, som NaFri Event står for. Her møder børnene onde og gode væsener, mens de løser opgaver og finder skjulte hemmeligheder.

Naturen har fra start indgået som en vigtig del af mange af NaFri Events aktiviteter. På Bardatræf kunne man i 2007 høre ”Anefred” fortælle om livet i bikuben. Året efter etablerede hun sammen med dygtige troldmænd og elementmagikere, Bardatræfs kirkegård og magiske lund, som også husede en lille gruppe elvere.

Blomsterfeer og urfolk er blandt de væsener fra NaFri Event, der lever med en tæt tilknytning til naturen. Disse væsener har naturligvis også deres modsætninger, og til fødselsdagsarrangementerne kan man opleve både sværdkamp og magi.

Når børnene vender tilbage fra fantasiens verden står Kongskilde Friluftsgård klar med en børnebuffet på en anderledes og spændende måde, og så er der selvfølgelig en fødselsdagsgave til fødselaren.

Onsdag den 17. juli 2013 kan forældre, børn og barnlige sjæle om eftermiddagen få en lille forsmag på NaFri Events liverollespil. Skulle man være blevet sulten efter eftermiddagens udfordringer, kan restauranten på Kongskilde Friluftsgård tilbyde sin onsdagbuffet.

Kontakt NaFri Event eller Kongskilde Friluftsgård for nærmere info.