frostMenighedsrådene i Slaglille-Bjernede-Alsted-Fjenneslev Sogne markerer børnekorets 10 års jubilæum med en opførsel af sangene fra Disney-filmen Frost.

Det sker tirsdag 28. april 2015 kl. 19 i Slaglille-Bjernede Forsamlingshus under ledelse af organist Jesper Fink-Jensen.

Menighedsrådene inviterer sognenes beboere, de unges familie og venner til at komme og være med til at gøre dagen festlig.

Børnekorets opførelse af “Frost” er en forkortet udgave af musicalfilmen ”Frost”, der er inspireret af H.C. Andersens kendte eventyr ”Snedronningen”. Musicalen handler om søstrene Anna og Elsa, der vokser op hver for sig, fordi Elsa har en særlig evne til at forvandle alt til is, og derfor er til fare for både sine omgivelser og sin søster. En parallel historie handler om snemanden Olaf, der drømmer om sommer, sol og varme, uden at gøre sig klart, at opfyldelsen af disse drømme vil få ham til at smelte.

Det overordnede tema for musicalen er derfor, at hvert enkelt individ har sine ganske særlige egenskaber, der kan være mere til skade end gavn. Kun den uselviske kærlighed kan derfor redde menneskene fra at ødelægge sig selv og hinanden ved en fejltagelse. ”Frost” rummer sange som ”Ska’ vi ikke lav’ en snemand?”, ”Lad det ske” og ”Til sommer”, og er Disneys største tegnefilmsucces i de senere år. Organist Jesper Fink-Jensen har stået for bearbejdningen af stykket.

Du har også mulighed for at se stykket onsdag 29. april kl. 15 i Multisalen på Sorø Borgerskole.