Det er sommeraktivitet for de unge i Sorø Tennisforening. Sorø Tennisforening har lige været vært for en officiel juniorturnering. Turneringen var for drenge i alderen 11-12 år. Samtidigt var der sommerkamp, hvor alle de unge var velkommende til at lære at spille tennis.

I weekenden den 30/6 og 1/7, i flot solskinsvejr, var Sorø Tennisforening vært for en officiel juniorturnering – KOPP Sorø Cup – i Dansk Tennis Forbund regi. Turneringen var for drenge i alderen 11-12 år (U12, kat. 2). Drengene kom fra det meste af Sjælland, men Mark Van der Velde, der til daglig bor i Sydney i Australien, og som er på ferie hos sine bedsteforældre i Danmark, havde også fået lov til at deltage af Dansk Tennis Forbund. Mark vandt B-rækken.

Sorø Tennisforening havde selv 3 lokale drenge med i turneringen. Victor Munksdorf tabte i hovedrunden til Valdemar Johan Thomsen fra HIK, men spillede en god kamp. I bonusrunden tabte Victor til Kristian Veng-Olsen fra Holbæk. Andreas Hahn Andersen vandt den første kamp over Andreas Skrøder Jørgensen fra Næstved. I 2. runde var det lokalopgør, hvor Andreas mødte Oliver Michalik Lind Frederiksen også fra Sorø, og her vandt Oliver.

Oliver nåede frem til finalen, men måtte desværre se sig slået i finalen af en stærkt spillende Gustav Jelert fra Hellerup Idræts Klub. Der var simpelthen ikke flere kræfter tilbage i Oliver, efter en vild semifinale, der varede i 2 timer og 40 min., mod Marius Nyrop-Larsen (en af træningskammerat fra Holbæk).

Sorø Tennisforening