AffaldPlus slår dørene op for alle, der er interesseret i at høre om affald, genbrug og energi. Vi tilbyder en børnevenlig skattejagt i YderZonen samt en rundvisning på Næstved Affaldsenergianlæg.

Hele syv gange i løbet af skolernes sommerferie kan du besøge AffaldPlus’ formidlingscenter, YderZonen! Grib chancen og få nogle sjove og lærerige timer for både børn og voksne.

Affaldsskattejagt. Foto: Steen Knarberg

Skattejagt i affaldets verden
Benyt sommerferien til at komme på skattejagt, så børnene kan lære om affald og sortering. I AffaldPlus’ formidlingscenter, YderZonen arbejder professor Wejdling og doktor Tue. Deres mission er at finde og indsamle viden om, hvad der er det mest dyrebare, vi har på kloden. Hjælp dem med at gå på jagt efter denne helt særlige skat!

Skattejagten er gratis og især velegnet til børn i alderen 6 til 12 år. Børnene skal være ifølge med en voksen. Ingen tilmelding – mød blot op i tidsrummet 11-14 hos YderZonen på Elektrovej 2 i Næstved. Skattejagten tager ca. 1 time.

4. juli 2019
11. juli 2019
18. juli 2019
25. juli 2019
1. august 2019
8. august 2019

Kom på rundvisning i 35 meters højde
Fredag den 5. juli kl. 11 – 12.30 kan du komme på rundvisning på Næstved Affaldsenergi. Oplev, hvordan vi forvandler dit madaffald og andet affald til energi og varme. Vi starter rundvisningen med et lille oplæg i YderZonen på Elektrovej 2 og drager derefter afsted. Vær opmærksom på, at vi skal gå en del på trapper. Rundvisningen er for alle interesserede over 12 år. Den er gratis og kræver ikke tilmelding.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte underviser, Alis Graversen, på telefon 5575 0874 eller på agr@affaldplus.dk

Læs mere om det enkelte arrangement på www.affaldplus.dk/arrangementer