Det er aldrig en let situation, når man skal besøge en begravelsesforretning. Men hos Bedemand Bøgh & Juul er man altid i trygge hænder, da de altid er gode til at støtte dig i de skiftende tider. Ligesom livet skifter årstiderne, og hos Bedemand Bøgh & Juul i Sorø byder man den nye årstid velkommen med en forårsudstilling i forretningens vinduer.

Bedemand Juul og Bøgh kan hjælpe dig med alt det praktiske, lige fra at kontakte præsten og finde en dato for bisættelsen eller begravelsen, til at anmelde dødsfaldet, bestille blomster m.m.

“Det er vores erfaring, at som pårørende har du ikke det store overskud til også at skulle koordinere de forskellige ting, der skal planlægges. Derfor påtager vi os gerne denne opgave, så du kan koncentrere dig om dig selv og din familie i Jeres sorg. For os er det vigtigt, at hjælpe dig med at planlægge en personlig og nærværende afsked med din kære. Derfor spørger vi også ind til afdødes personlighed og liv under samtalen”, oplyser Annette Bøgh.

Kontakt trygt din lokale bedemandsforretning i Sorø – Bedemand Juul og Bøgh. De står altid klar til at hjælpe med alt, hvad du har brug for – lige fra start til slut.

Fotos: Anne Beth Witte.