Foxen i Stenlille har inviteret René Jakobsen, alias Bamse til at optræde den 20. april kl. 20.

René (der også er kendt som ”Skinken”) har i en lang årrække begejstret med sang, musik og underholdning til arrangementer i både Danmark og udlandet. Bl.a. har René i 12 år spillet i Ølgod på Bakken. Ofte er Renés stemme blevet sammenlignet med Flemming ”Bamse” Jørgensen og mange opfordringer går på de kendte Bamse-sange, når René er på scenen. Læg dertil til, at René Jakobsen altid har holdt af Bamses Venners musik, så var det oplagt at skabe et Bamse Show, hvor Rene Jakobsen hylder Flemming “Bamse” Jørgensen.

Foxen er kendt som et rigtig godt gammeldags dansk værtshus, der med tiden har udviklet sig til  spillested. Her er alle velkomne til at drikke en øl med venner eller få en sludder med bartenderen over en kop kaffe. I 2003 flyttede cafeen til sin nuværende adresse i Stenlille og skiftede samtidig navn til Foxen. Foxen kunne fejre 25 år  jubilæum i Påsken 2024.

I baren kan man få kaffe, specialøl, pilsnere, ciders, drinks og shots, og udbuddet af spiritus er mangeartet. Baren er ofte åbent til midnat på hverdage og søndag – og langt over midnat fredag og lørdag.

Bliv medlem af Foxens gruppe på Facebook