Lørdags vejret viste sig fra den allerbedste side med masser af sol og modvind på robanen. Søndag skiftede vejret – himlen åbnede for alvor sluserne og skabte en ramme for afslutningen af regattaen, hvor regnstøj og gummistøvler havde afløst solcreme og bare ben i sandaler.

Kaproningen havde trukket rigtig mange juniorere fra jyske, fynske og sjællandske klubber.

Astrid i single er suveræn sammen med Jens og Jakob i toer
Sorøs Jun. A roer Astrid Steensberg understregede sin styrke og vandt udtagelsesløbet til Youth Olympic Games i Kina og begge finaleløb i Junior A-klasse. I alle løb var der fuld bane – 6 roere.
Toer-mandskabet Jens Albert Graudal og Jakob Lillelund havde fundet den rette takt og rytme i deres løb. Lørdag var de ene anmeldt og holdet blev flyttet over i senior løbet over 2000 meter.
Jens og Jakob tog kampen om med DRC-hold og 3 klubhold. Makkerparret kom godt fra start og fra 1500 lod på en flot 2. plads efter DRC – de øvrige hold forsøgte at komme forbi – men Jens og Jakob holdt 2. pladsen til mål. Søndag vandt makkerparret junior A-løbet 27 sek. foran Bagsværd/ KR.