Sorø Akupunktur og Qi Gong deltager i Akupunkturens Uge 19.-25. september 2016.

Vil du gerne vide mere om akupunktur? Har du overvejet om akupunktur er noget for dig? Eller er du nervøs for nåle? Du får muligheden for at få svar på dine spørgsmål om akupunktur i uge 38, hvor alle akupunkturforeninger i hele Norden afholder ”Nordic Acupuncture Awareness Week”.

I uge 38 vil akupunktører landet over sprede budskabet om akupunktur og at akupunktur har en gavnlig effekt på rigtig mange sygdomme – også Sorø Akupunktur og Qi Gong:

Hos Sorø Akupunktur og Qi Gong har vi et foredrag med fokus på stress og akupunktur den 20. september 2016 kl. 18:30-21:00.

Torsdag den 22. september har vi 50 % rabat på alle behandlinger.

Det er muligt selv at booke tid via online tidsbestilling på hjemmesiden www.sorø-akupunktur.dk eller ringe til os på telefon 20 70 04 59. Når du booker tid skal du henvise til Akupunkturens Uge eller 50 % rabat.

Mere end nåle
Akupunktur er en af mange behandlingsformer inden for Traditionel Kinesisk Medicin. Udover behandling med nåle benytter akupunktøren sig også af forskellige massageformer, varmebehandling (MOXA) eller Cupping. Alle behandlingsformer indenfor Traditionel Kinesisk Medicin kan give dig mere velvære i dagligdagen.

Stress og akupunktur
Akupunktur er en effektiv og medicinfri behandlingsform ved stress og stressrelaterede sygdomme. Der er mange symptomer på stress, f.eks. uro i kroppen, hovedpine, træthed, søvnforstyrrelser, smerter, irritabilitet, hukommelses– og koncentrationsbesvær. Akupunktur får niveauet af stresshormoner i blodet til at falde, pulsen bliver roligere og beredskabsreaktionerne i kroppen slipper. Akupunktur kan også forebygge stress og lindre stressudløste sygdomme.

Information om foredraget:
I anledning af akupunkturens uge holder vi foredrag om vigtigheden i at kede sig og være doven. Vi vil bl.a. komme ind på:
– hvordan undgår vi stress?
– hjælp til at komme af med stress
– hvad er stress ud fra kinesisk filosofi?

Foredraget holdes af Anja Funder, RAB-godkendt akupunktør og ejer af Sorø-Køge Akupunktur & Qi Gong.

Til foredraget vil vi servere frisk frugt og kinesiske teer.

Tilmelding senest den 13. september på mail: lea@sorø-akupunktur.dk.

Soroe-Akupunktur-Qi-Gong-logo

Billetter kan også købes her. Pris: 50 kr. betales ved tilmelding. OBS: begrænset antal pladser.
Sted: Abildvej 8, 4180 Sorø

Mere om foredraget
Vi ved alle, at for mange presserende opgaver på arbejdet og et al for hektisk privatliv over tid kan føre til, at vi oplever stressrelateret symptomer. Vi ved også alle, at det kan være svært at sige fra og til både på arbejde og i privatlivet. Medierne tæppebomber os hele tiden med gode råd til, hvordan vi kan slippe af med stressen, men det er yderst sjældent, at vi hører, hvorfor vi skal følge de råd og passer de råd i øvrigt lige godt til alle?

Foredraget ”vigtigheden i at kede sig og være doven” kommer ind på spørgsmålet hvorfor og hvorfor ikke alle råd passer lige godt til alle. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til foredraget.

  Sorø Akupunktur og Qi Gong