Torsdag d. 10. september kl. 19.00-21.00 indbydes der til informationsmøde om Sorø Klosterkirkes Drengekor – målrettet kommende sangere og deres forældre, men alle er vedrengekoretlkomne til arrangementet! I hovedtræk indeholder programmet formål, korstrukturen, korskolen, funktion, repertoire og organisation.

Sidder du inde med nogle spørgsmål, kan du kontakte organist og dirigent Merethe Køhl Hansen på tlf. 51 36 13 22 eller på mail: merethe@mlkh.dk

 

Tirsdag d. 22. september kl. 17.00-18.15 skal digteren Sophus Claussen fejres på klassikerdagen.

Årets klassiker 2015 er nemlig Sophus Claussen, der ville være fyldt 150 år d. 12. september. Kristian Østergaard udvælger 10 af hans bedste digte, som vil blive læst og derefter gennemgået i fællesskab. Kopi af de 10 digte fås kvit og frit i Sognegården.

Der er fri éntre og alle er velkomne!

 

Onsdag d. 30. september kl. 17.00 er der fællesspisning og foredrag v/kulturjournalist og forfatter Erik Lindsø.erik_lindsoe

”Når livet leves, erfares det – når livet elskes, forklares det”, udtaler Erik Lindsø, der mener, at livshistorien er der, hvor vi har en mulighed for en forklaring på vores liv.

Erik Lindsø har for nylig skrevet en bog, der handler om livshistoriens nødvendighed: “Livet bliver til, når det bliver fortalt, men det bliver også til at forstå”.

Det bliver et spændende foredrag, hvor du kan opleve Erik Lindsø dele ud af morsomme, sørgmuntre, bevægende og livsnære historier, som han har samlet op undervejs i sit forfatter- og hverdagsliv.

Aftenarrangementet indledes med en buffet kl. 17.00. Tilmelding til spisning inkl. 1 glas vin eller øl, kaffe og vand koster 50 kr.

SU d. 20. september på mail: suto@km.dk eller tlf. 57 83 26 20 i kordegnekontorets åbningstid.

/KB