Foråret er det bedste tidspunkt at komme i form på. Lyset er tilbage, kulden på vej retur, og motivationen er i top. Mandag den 11. marts klokken 18 inviterer DIF Motion derfor til en times informationsmøde om løb for nye, garvede og interesserede løbere i DIF’s klubhus på fodboldbanerne.

”Kom som du er, og bliv klogere på løb, fysiologi og løbeklubben”, lyder det fra Sonja Petersen, formand for DIF Motion.

Selve sæsonstarten i løbeklubben foregår den 18. marts klokken 18 fra Elmegårdshallen på Elmevej. Her kan nye og uprøvede løbere begynde at træne op til at kunne løbe 5 km i stræk. Mange løber alene, men fordelene ved at løbe i en forening er mange: Man lærer at løbe og bygge formen op, møder nye motiverede mennesker og bliver holdt til ilden.

”Løbeklubbens medlemmer har mulighed for at deltage i mange hyggelige sociale arrangementer, hvor løb altid er en del af pakken. På årsbasis løber vi 150 gange, men man bestemmer selv, hvor mange gange man vil være med. DIF Motion står for opvarmning, intervalløb, træning, og der er altid gode råd og opbakning at hente fra de andre løbere. Mange tror, at vi løber 10 km uden pauser, men det er ikke rigtigt, vi går selvfølgelig også. Andre mener, de skal være i form for at løbe med os, det passer heller ikke. Først og fremmest får helbredet, konditionen og humøret en opgradering, når man kommer i gang med at løbe, ikke mindst takket være løbevennerne”, beretter Sonja Petersen.

Flere informationer kan findes DIF Motions hjemmeside.

Infomøde: 11 marts kl. 18 i DIF’s Klubhus på fodboldbanerne i Dianalund.
Sæsonstart: 18. marts kl. 18 ved Elmegårdshallen, Elmevej 7 i Dianalund.

DIF Motion efterlyser aktive løbere til den nye sæson. Foto: Bo Nymann.