KT Tape Danmark, som har base i Alsted, har netop indgået samarbejde og sponsoraftale med Eva M. Bang og Cecilie K. Olsen, som er det ene af to landshold i Beachvolleyball. Det oplyser KT Tape i en pressemeddelelse.

TeamBangOlsenIndehaver af KT Tape Danmark, Mads Krøyer, har i mange år selv spillet volleyball på seriøst motionsniveau. Flere knæskader har nu sat en effektiv stopper for den aktive karriere. Det er samtidig indgangsvinklen til at starte virksomheden KT Tape. KT Tape er aktiv skadesbehandling af ikke kun knæskader, men skader og overbelastning på muskler, sener og ledbånd i hele kroppen.

De seneste to sæsoner har KT Tape haft en samarbejde med Brøndby Volleyball Klub, som er Danmarks førende på kvindesiden. Herigennem stiftede Mads for første gang bekendtskab med Eva og Cecilie, som begge spiller for Brøndby VK indendørs.

Eva og Cecilie har lagt en strategi for at komme helt til tops i beachvolley og ultimativt kvalificere sig til OL. For at det skal lykkes, så skal der penge på bordet, for at kunne komme ud i verden og spille internationale turneringer, samle ranglistepoint, som er afgørende for kvalifikation til OL. Samarbejdet med Eva og Cecilie er både økonomi og produkter.

Mads Krøyer udtaler: ”Det er afgørende for KT Tape, at der ligger en ambitiøs strategi for at nå målet. Samtidig er der selvfølgelig en sportslig ambition for både pigerne samt KT Tape om, at nå helt til tops i det internationale miljø.”

KT Tape, som har hovedkontor i USA, har i mange år sponsoreret den mest vindende amerikanske kvinde i beachvolleyball, Kerri Walsh Jennings. Så samarbejdet falder helt i tråd med den internationale sponsorstrategi.

KT Tape Danmark har startet forretning helt fra bunden, dog har Mads Krøyer 14 års erfaring som fysiurgisk massør. Det betyder, når du har et givent problem og ønsker hjælp med optapening, så kan du altid ringe eller skrive og få kompetent vejledning, eller du kan besøge hjemmesiden www.kttape-danmark.dk . Her finder du udførlige instruktioner og videoer.

I løbet af foråret og sommeren vil folk i Sorøområdet kunne deltage i ”Tape dig selv” kurser som vil foregå i samarbejde med Go2Fitness, Sorø. De forskellige kurser vil komme til at fokusere på skadesbehandling af børn, løbeskader, skulderskader og meget mere.