Lørdag den 25. maj 2019 afholder Rotary i Sorø igen det årligt tilbagevendende og meget populære Sorø Byløb. Her samler de penge ind til velgørende og humanitære formål, nogen gange i forhold til internationale projekter og andre gange i forhold til lokale initiativer.

Beklageligvis medfører gennemførelsen af Sorø Byløb noget besvær i et kortere tidsrum for dem, der bor i Sorø Centrum. Rotary vil derfor bede om jeres forståelse og om, at I bærer over med dette besvær.

Konkret betyder det, at de er nødt til at spærre adgangen til Akademigrunden og Sorø bymidte af ved Boldhusgade i tidsrummet fra kl. 6.30 til ca. 11.00 lørdag den 25. maj 2019.

Dette er de nødt til at gøre af hensyn til løbernes sikkerhed, hvor de kommer løbende ud fra Akademigrunden gennem porten og ud på Boldhusgade, Storgade, Vestervej og Trautnersvej.

Fra kl. 11.00 – 14.00 er der familie-arrangement i forbindelse med Slaraffens børnekulturuge. Her vil Storgade og Torvet være afspærret for trafik, og der er koncerter på Torvet fra kl. 11.00 og 13.30.

De undskylder ulejligheden og takker på forhånd for jeres forståelse og samarbejde.

Ved spørgsmål kan I henvende jer ved at skrive til: info@soro-bylob.dk.

Foto: Løbskort Sorø Byløb