Her er en god gaveidé, måske til jul. Og samtidig en mulighed for at forkæle sig selv med besøg og oplevelser på Ludvig Holberg Museet.

Ligesom i 2016 tilbyder Tersløsegaard årskort til hele det nye år 2017. Kortet er personligt og giver fri adgang til alle de koncerter, komedier, foredrag og andre begivenheder, der arrangeres i løbet af den kommende sæson. Samt til lige så mange museumsbesøg i Holbergs mindestuer, man lyster i museets åbningstider fra 5. juni til 10. september.

Kortet koster 300 kr. en gang for alle. Så er et helt års oplevelser på Tersløsegaard betalt. Ovenikøbet vil kortindehaverne få udleveret et eksemplar af det smukke årsskrift, som udgives på Forlaget Vandkunsten.

Det kan uden overdrivelse fastslås, at det kan være en god forretning at købe et årskort. Ikke alene slipper man for at betale 50 kr. for hvert museumsbesøg. Der er også mange hundrede kroner at spare på de sæsonarrangementer, der typisk koster 100 kr. pr. billet – hvis man altså ikke kan fremvise sit årskort.

Årskort bestilles på post@tersloesegaard.dk med oplysning om navn og postadresse på kortholder. Kvittering for bestillingen fremsendes sammen med oplysning om Tersløsegaards bankkonto, hvortil betalingen skal anvises. Når betalingen er registreret, fremstilles de ønskede kort i lommeformat (76 x 100 mm) i lamineret plast og sendes med post til ihændehaveren.

Julemarked Tersløsegaard 35 Julemarked Tersløsegaard 3