Det var den 19. marts, Behandlerhuset slog dørene op. Der var solskin igennem vinduerne, en dejlig uformel stemning, vin og snacks og masser af snakken og latter på velkomstdagen.

Dit Sorø kiggede ind og hilste på Khitty fra Cenobia.dk & Mit-Univers.dk, Carsten fra Carstenfabricius.dk, Helle fra Angelskin.com og Evah fra Livsnydershoppen.dk. Alle fire behandlere smilede om kap, og alt tyder på, det bliver et hus fyldt med god energi, udvikling og omsorg.

Har du en drøm om at åbne din egen klinik i Sorø, er du altid velkommen til at kontakte Behandlerhuset. De store lyse lokaler har plads til både konventionelle og alternative behandlingsformer, og klinikfællesskabet giver mulighed for at dele omkostningerne til venteværelse/reception mv.

Se vores stemningsbilleder…

Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø  Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø  Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø Behandlerhuset i Sorø