Er du vild med aktivitet i vand, eller drømmer du om en ny spændende fritidsaktivitet? Sorø Helsebad afholder søndag den 9. november åbent hus. Arrangementet starter kl. 13, hvor du inviteres indenfor til at se og høre om Sorø Helsebads faciliteter. Udover Sorø Helsebads egne tilbud, er der hele 14 forskellige foreninger, som også benytter helsebadet og som tilbyder en bred vifte af hold og opstartsmuligheder.

Til åbent hus vil blandt andet Svøm og Leg være til stede for at informere om deres hold for alle aldre. Du vil få mulighed for selv at hoppe i vandet og få dine svømmeevner vurderet, og herefter få at vide hvilket hold som passer helt perfekt til dig.

På dagen vil der også være studerende fra ernæring og sundhedsuddannelsen til stede. Du vil blive budt på sunde snacks, ligesom du har mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål om sund kost.

Sorø Helsebad udbyder selv cirkeltræning, og i denne anledning vil egen instruktør på dagen give dig mulighed for at prøve cirkeltræningsfaciliteterne under professionel vejledning.

Arrangementet slutter kl. 15 og der vil være tilbud og sunde snacks for alle aldre.

Adressen er Ringstedvej 18, 4180 Sorø.

/FMF

helsebad