I denne del af verden er det sjældent, at folk mangler ting meget akut. Generelt har vi hvad vi skal bruge, og derfor er der ikke mange, der går rundt og mangler noget. Hverken når det kommer til bolig, tøj eller mad, har vi særligt store problemer. Når vi giver gaver til hinanden, er det dermed ikke ting, som vi ikke kan leve uden. En gave vil for det meste være noget, som kan være med til at forsøde livet.

Den maskulint indpakkede gave til manden der har alt. Foto: ABW

Der er mange mænd, der har de ting, de skal bruge. De har allerede købt de ting, som de manglede, og derfor er de meget svære at begave. Der er dog heldigvis rigtig mange gaver, som kan være med til at gøre livet lidt sjovere.

1 – gode cykellygter er oplagt
Meget ofte snakker man om gaver, som henvender sig til et bestemt køn. Det er dog sjældent, at dette giver mening. For når det kommer til gaver, handler det meget mere om interesser og typer end noget andet. Derfor bør man i stedet for kigge på typen og ikke så meget på kønnet. Uanset om man skal give en gave til en kvinde eller en mand, kan nogle gode cykellygter være en fortræffelig idé. Hvis det er en mand, som cykler meget, er det i hvert fald en god ting at give. Man kan få mange forskellige cykellygter. Køber man lygter til sig selv, køber man måske altid de billigste. Derfor er det en ide at finde nogle gode lygter i en lidt dyrere prisklasse, hvis det er til andre end en selv. Du kan også finde nogle cykellygter, som er genopladelige ved hjælp af USB. Det er smart, da det gør, at du slipper for at have batterier hele tiden.

2 – giv en gave der understøtter interesser
Har man en særlig interesse, kan det sagtens være, at man skal bruge nogle bestemte ting til denne interesse. For eksempel kan det være, at man svømmer rigtig meget. Er det tilfældet, har man ofte brug for særlige ting. Blandt andet kan det være, at man har brug for en badedragt eller et par badebukser. Det er dermed en af de ting man kan give til manden, der har alt. Kender man endda hans størrelse, er det en endnu bedre idé. Også en ting som svømmefødder kan være sjovt at give.

Er en person, for eksempel en mand, mere til dykning, er det også noget af et udstyrsstykke, man har begivet sig ud på. Her har man både brug for dragt, handsker og mange andre ting. Mangler vedkommende nogle af disse ting, er det en gave der vækker glæde.

3 – godt fodtøj bliver alle glade for
Når du skal ud og gå, er det altid vigtigt, at du har noget godt fodtøj. Kun med det helt rette fodtøj, kan du nemlig være sikker på, at du får det bedst mulige ud af turen. Er det varmt, er det godt med nogle sandaler og er det koldere, har man brug for lukkede – måske endda vandtætte – sko eller støvler.

Det er især en stor gave, til den mand der hader at købe sko. Så kan andre gøre det for en, og det vil være en stor gave i sig selv. Man skal naturligvis huske at ordne det sådan, at en del af gaven er, at man bytter dem, hvis ikke de passer. For hvis modtageren af gaven alligevel skal ned og bytte dem selv, kan det blive lidt af en hadegave. I kortet man giver til gaven, bør man derfor præcisere, at gaven består i, at man hjælper til, indtil modtageren af gaven har et par sko, han kan lide at have på!

Find flere gode gaver til ham lige her.