Lige nu er det efterår, og mange er i fuld gang med at samle forråd, fremstille pynt og håndarbejde o.a. til vinteren og julens middagsborde og aktiviteter.

Søndag, den 1. december slår Kongsgaarden i Vester Broby dørene op for 19. år i træk for at fejre denne festtid. Igen i år vil der være masser af aktiviteter forbundet med julen som i de gode, gamle dage, og man vil kunne finde stader med husflid, kunsthåndværk, hjemmebag, mad, gløgg og andet godt til sanserne. Det kommer til at emme af julehygge og hjemmebag i den unikke proprietærgård.

Arbejdet med at vedligeholde Kongsgården ude som inde drives af frivillige ildsjæle. De mødes jævnligt og sørger for, at gården fremstår så autentisk som overhovedet muligt, som da Lone og Ejler boede på gården. Man kan læse meget mere om Kongsgaardens lange historie helt tilbage fra år 1214 på hjemmesiden www.kongsgaardenbroby.dk

Det er også frivillige, der driver julestuen og sørger for, at den gode julehygge spredes blandt gæster og stadeholdere i det gamle stuehus og tilhørende bygninger.

Vi har fortsat plads til flere stadeholdere og producenter af især fødevarer. Vi mangler bl.a. alt godt til julebordet som brød, kaffe, mel, øl, ost, fisk, slagtervarer, småkager eller andet godt til julen, så er du selv i gang eller kan anbefale producenter til os, så hører vi det meget gerne.

En stadeplads fylder 60×220 cm, er indendørs og koster 200 kr. Vi stiller borde og bænke med duge til rådighed og vi sørger for annoncering.

Kontaktperson er: Ole Hesislev: iohesislev@gmail.com, tlf.: 6165 0130. Vi glæder os til at høre fra jer.

Adgang og parkering er gratis. Markedet er åbent fra kl. 10 til kl. 15.