Tirsdag d. 17. september tager sekretær Inge Mortensen fra Sorø Ældreråd imod gode idéer fra de borgere som møder op på Dianalund Bibliotek.
Og ytrer man sig til mødet, kan det vise sig at få betydning. Ældrerådet rådgiver nemlig Kommunalbestyrelsen i alle spørgsmål, som berører hverdagen for ældre borgere over 60 år.

Inge Mortensen fortæller om igangværende sager
Ud over at man kan gøre sin stemme gældende, så er arrangementet også en mulighed for at blive opdateret på igangværende planer og sager fra Sorø Ældreråd. Dette i afslappede omgivelser med tid til at høre hinanden og udveksle meninger over en kop kaffe denne tirsdag formiddag.

Tirsdagstræf folder borgernære emner ud
Besøget fra Sorø Ældreråd, er en del af en række arrangementer der hedder Tirsdagstræf, som foregår en gang om måneden i Dianalund Bibliotek fra kl. 10 – 11:30. Disse træf er et uforpligtende fællesskab hvor man beriger hinanden med sin tilstedeværelse, snak om løst og fast og hvor der er et oplæg fra en ekstern med personlige eller faglige fortællinger og borgernære emner på hjerte. 

Arrangementerne der faciliteres af bibliotekets to bibliotekarer Helle og Dorte, er altid gratis, kræver ingen tilmelding og vi byder på altid på en kop kaffe eller te. 

Man kan se hele programmet for Tirsdagstræf på www.soroebib.dk

Pressefoto