Sensommeren er på vej, og høsten er mange steder i hus. Æblerne lyser rødt, og mens der stadig er sommerstemning i luften om dagen, mærkes det at aftenerne er blevet køligere. September er en skøn måned, med blå himmel og hvide skyer, og i Dianalund kirkerne er de begyndt at fejre høstgudstjenester, senest i Skellebjerg.

D. 15.9. Kl. 14.00 er der most gudstjeneste i Niløse, hvor de holder en andagt ved Niløse præstegård, og derefter spiser æblekage og moster æbler. Tag gerne æbler og et par flasker med, så der er noget at hjembringe mosten i. Der vil være lege for børnene og både børne- og ungdomskoret, samt en violinist deltager i gudstjenesten.

D. 29.9 Kl. 11.00 Er der en familievenlig høst og B.U.S.K gudstjeneste i Tersløse kirke, hvorefter der vil være høstmarked i sognegården, med sandwich, auktion, tombola og loppemarked. Effekter til loppemarked kan afleveres i sognegården fra d. 20.9. til d. 27.9. Alle midler, indsamlet ved årets høstgudstjenester, går ubeskåret til Folkekirkens nødhjælp samt Dianalund menighedspleje.

Udover høstgudstjenester er det en måned der er præget af det kommende menighedsrådsvalg. D. 17.9. kl. 19.00 er der valg til det nye menighedsråd i sognegården i Tersløse, og alle interesserede opfordres til at deltage på valgaftenen. Både hvis man ønsker at stille op, men også for at være med til at stemme på de opstillede kandidater. At sidde i menighedsrådet er et vigtigt og spændende arbejde, hvor der er brug for mange forskellige kompetencer. Måske er det lige netop dig der mangler?

D. 4/9 Kl. 12.00 holder de en arbejdsdag i sognegården hvor de gør deres bedste for at gøre sognegården mere indbydende, til de mange aktiviteter der foregår. De håber at mange har lyst til at være med. Det bliver med garanti hyggeligt.

D. 10/9 Kl. 19.00 indbydes de nye konfirmandhold til en informationsaften i sognegården.

Derudover starter både musikalsk legestue og babysalmesang op igen d. 4/9, og d. 16/9 er der både strikkecafé og middag på tværs.

Læs mere i kalenderen herunder eller på www.dianalundkirker.dk

Foto: SDL