GF Forsikring sponsorerer den talentfulde MTB-O-rytter Sofie Okkels.

Sofie, som er 18 år og bor i Sorø, har allerede gjort sig bemærket på den internationale scene for orienteringsløb på cykel.
Sidste år blev hun optaget på juniorlandsholdet i MTB-orientering, og efter en imponerende indsats er hun nu en fast del af landsholdet! 

Sofie har allerede sikret sig en flot 5. plads ved EM i Polen, og nu ser hun frem mod sin næste store udfordring: VM i Bulgarien til september. 

For at nå sine mål træner Sofie hårdt og deltager i utallige træningsløb og konkurrencer.

Udover cykeludstyr og løbsudgifter er der også omkostninger forbundet med landsholdsdeltagelsen, herunder træningslejre og EM-deltagelse, som støttes af Orienteringsforbundet.

Sidste år kom Sofie ”på prøve” som juniorrytter på MTB-O landsholdet, hvor hun gjorde det så godt at hun i år er optaget i den faste landsholdstrup.
Hun har deltaget i EM i polen hvor hun opnåede en flot 5. plads i disciplinen ”Lang” (Der findes Sprint, Mellem og Lang). Nu står den på mere hård træning, flere træningsløb og konkurrencer frem mod VM i Bulgarien.

Udover cykeludstyr, udgifter til løb, kommer landsholdsdeltagelse også med en regning fra Orienteringsforbundet, som giver adgang til træningslejre med landsholdet, og dækker udgifter til EM.

GF Forsikring i Sorø er glade for at kunne hjælpe Sofie på hendes rejse mod toppen! 

Pressefoto