Når Arrival from Sweden giver en storslået ABBA-koncert i Sorø den 4. juni 2016 er det ikke hvem som helst, der varmer op. Nostalgikere kan glæde sig over Staying Alive – a Bee Gees Tribute.

stayingaliveStaying Alive, Grease, How deep is your love er blot nogle af de mange hits fra Bee Gees, som bliver leveret.

Som publikum bliver du taget med på en musikalsk rejse tilbage i den lange og glorværdige karriere som Bee Gees har haft og ikke mindst deres musik som stadig fylder os med glæde her 50 år efter deres første albumudgivelse.

Bandet bag dette show er alle erfarne musikere, og de leverer et professionelt og troværdigt show, hvor de med deres helt egen lyd, fortolker en lang af række af de hits som Bee Gees har skabt gennem tiden.

Bandet startede i 2012, og fandt hurtigt sit fokus på Bee Gees. De sidste par år har de arbejdet intenst på at få skabt en lyd som er deres helt egen, men samtidig med stor respekt for Bee Gees meget unikke lyd. Dette kulminerede i år hvor de færdiggjorde deres nye demo cd.

Bandet består af:
Jamie Talbot – Lead vokal
Nigel Talbot – Vokal & Guitar
Vladimir – Bas & Vokal
Gianni Ciriani – Keyboard & Vokal
Peter Norinder – Drums
Læs mere på www.stayinalive.dk