Partzerre nærmer sig snart en ny udstilling. Åbningsudstillingen “Musik” har haft stor succes – mange har besøgt galleriet og beundret de smukke værker med berømte kunstnere såsom Elvis, Beatles, Gasolin, Rolling Stones og mange flere.

Dit Sorø var så heldige at fange Steen Marborg og få et interview om den første tid og fremtidsplaner for Partzerre. “Det er gået langt over forventning. Vi har haft en god åbning, mange besøgende samt gode tilbagemeldinger på initiativet, så jeg er meget tilfreds”, fortæller galleristen.

Hvorfor valgte I lige netop temaet musik som åbningsudstilling?
Alle har et forhold til musik, og alle kan derfor nemmere relatere til malerierne. Folk har dog stadig forskellig opfattelse af, hvordan kunstneren skal fremstilles. Passer mit maleri ikke overens med kundens opfattelse, kan vi derfor sammen designe et maleri – på den måde er kunden selv med til at tage ejerskab på designet.

Har der været meget aktivitet i Partzerre siden åbningen?
Ja, bestemt. Især på markedsdage og andre aktivitetsdage i Sorø – der kan jeg mærke, at der kommer ekstra mange besøgende. Der kommer folk som er nysgerrige, folk som vil opleve, og folk der har et forhold til kunst. Alle er lige velkomne! Min tanke med kunsten er, at det skal skabe en historie, og det skal gives videre – jeg er derfor også glad for at se så mange familier med børn kigge ind i galleriet.

Hvad har I af fremtidsplaner?
Der kommer i nær fremtid en ny udstilling, hvor jeg blandt andet har lavet nogle værker med omgivelserne ved akademiet. Jeg har prøvet at male Sorø i nye farver og give det en helt speciel stemning. Jeg regner med, at mine værker til den nye udstilling er færdige midt i august.

 

Derudover planlægger Steen Marborg, at kunstnere udefra i fremtiden skal have mulighed for at leje en væg i galleriet til udstilling i prislejet 1000-2000 kr. pr. måned. Kender du en passioneret kunstner, som har nogle værker, der burde udstilles, så kan Steen Marborg kontaktes på tlf. 25 83 85 80

Partzerre introducerer lige nu en ny keramikudstilling. Det er ikke Steen Marborg selv, der har kreeret den smukke udstilling, men hans kollega Pia Hornskov. Keramik værkerne er et alternativ til de lidt dyrere malerier. Keramikudstillingen omfatter både lampeskærme, fade og vaser.

 

20150706_113019

 

20150706_112834

 

20150706_112812

 

20150706_112716

 

/KB