For mange danskere indebærer december måned en lang række festmåltider. Der er både julefrokoster, juleaften og nytår af festlige begivenheder. Det er for mange også ofte en rigtig travlt måned, hvorfor det kan være værd at overveje at få lidt hjælp, så du har mere tid til at slappe af og hygge dig. Det kunne eksempelvis være at bestille din festmad til nytår gennem et cateringbureau.

Et af de populære cateringbureauer er Gaudium, som leverer udsøgte festmåltider til alle slags arrangementer. Deres vision er ikke blot at give en god smagsoplevelse, men at levere ekstraordinært gourmetmad, der gør den festlige begivenhed endnu mere speciel. Gaudium tror nemlig på, at god mad får hyggen og stemningen til at vokse. Derudover prioriterer Gaudium også det nordiske køkken og sørger altid for, at deres råvarer er af bedste kvalitet. Deres menuer er udarbejdet efter enkelhed og renhed i råvarerne samt smagssammensætninger. De ønsker nemlig at give deres kunder en fantastisk madoplevelse og tilfredshed.

Hvilken menu skal du vælge?

Hos Gaudium er der et stort udvalg af menuer, så der er noget at vælge imellem for enhver begivenhed, smag og behov. Menuerne er nøje sammensat, hvor alle smagssanser kommer i brug. Du kan eksempelvis vælge en eksklusiv tre-retters nytårsmenu, luksuriøs buffet med det hele til julefrokosten eller take-away til en afslappet weekend derhjemme. Alle mulighederne er grundigt beskrevet på deres hjemmeside med dertilhørende billeder, så du nemt kan undersøge udvalget, inden du beslutter dig for, hvilket gourmetmad ud af huset, som du skal bestille.

Få festmaden leveret lige til din dør – eller hent den selv

For at gøre det ekstra nemt for dig tilbyder Gaudium at levere din bestilling lige til døren. Maden leveres i termokasser, hvorefter den bestilte menu gennemgås for at sikre, at du har fået det rigtige. Derudover bliver du også vejledt i, hvordan du skal opvarme maden, og du kan få besvaret eventuelle spørgsmål, som du måtte have Du kan også vælge selv at hente din bestilling, hvis du foretrækker det i stedet for levering. Hvis du har nogle særlige ønsker til levering, menuer eller lignende, står Gaudium naturligvis også klar til at imødekomme dine behov. Formålet er nemlig ikke kun at levere eksklusiv festmad til dit arrangement, men også at det skal være så nemt for dig som overhovedet muligt.

Foto: ABW