Pernille Nielsen arbejder som uddannelseskoordinator på NSR-sygehusene. Hendes styrker er blandt andet struktur og evnen til at binde forskellige faggrupper sammen. Det er kompetencer, hun har direkte fra sin professionsbacheloruddannelse i Offentlig Administration på Absalon. Under uddannelsen var hun i praktik i Regionshuset i Sorø.

Formidling, koordinering, jura og økonomi. 29-årige Pernille Nielsen kan komme vidt omkring på en helt almindelig arbejdsdag som uddannelseskoordinator på NSR-sygehusene.

”Man har mange hatte på i mit job,” siger Pernille Nielsen.

I jobbet som uddannelseskoordinator anvender hun dagligt mange af de kompetencer, hun fik, da hun uddannede sig til professionsbachelor i Offentlig Administration.

”Uddannelsen har lært mig at alt helst skal i kasser. Jeg anvender oversigtsfaser helt ned i simple opgaver, som strukturen i mailboksen og i planen over dagens program. Gantt-diagrammer bruger jeg til planlægning af større projekter. Strukturen kommer fra studiet. Jeg var ikke lige så organiseret før,” siger Pernille Nielsen.

Hendes job består i at oprette og besætte praktikpladser indenfor NSR-sygehusene og i den proces anvender hun Excel, som hun er meget stærk i. Hun benytter også de strukturerings- og formidlingsevner, hun udviklede på studiet.

”Når jeg opretter et nyt praktiksted, anvender jeg min viden fra uddannelsen til at finde ud af, hvem der skal inddrages i processen og hvornår. Så formidler jeg uddannelseskrav fra skolen og har dialog med afdelingerne om, hvordan de vil opfylde dem. Til slut indhenter jeg godkendelser fra skolerne, så aftalen kan komme på plads. I hele processen anvender jeg mere eller mindre bevidst de planlægningsværktøjer, jeg fik kendskab til på studiet,” forklarer Pernille Nielsen.

Pernille Nielsen har mange bolde i luften, men også indsigt i en bred vifte af områder. Hun har en bredere viden end de andre administrative medarbejdere og er derfor et naturligt bindeled mellem dem og de akademiske medarbejdere på sygehusene.

Læs mere om Pernilles erfaring med uddannelsen her og generelt om uddannelsen her.

 

”Uddannelsen er bred, og det kan jeg godt lide. Den åbner mange døre. Både i forhold til jobs indenfor økonomi eller i forbindelse med et projekt. Der er mange steder, jeg kan arbejde med min profil,” siger Pernille Nielsen, der under uddannelsen var i praktik i Regionshuset i Sorø, hvor hun skabte netværk til at få sit nuværende job. Pressefoto.