Jazzen kommer igen. For ottende år i træk bliver der Sorø Jazzfestival i den sidste uge af juli. Festivalen byder på en serie formidable koncerter – lige fra genhør med uforligneligt swingende Kansas City Stompers til møde med en overraskende rytmebombe fra Iran – og meget mere.

Så bliv endelig hjemme denne sommer og nyd jazzen i Sorø! Sorø Jazzens program kan ses her.

Lad os i glad lettelse over at jazzfestivalen nu med sikkerhed gennemføres springe let hen over måneders bekymringer og uvished. For alle musikere og musikarrangører har coronakrisen været tung at gennemleve, og undervejs har der hersket stor uvished. Men Kulturministeriet har åbnet for afvikling af koncerter med op til 500 tilhørere – og det er der ingen problemer med i Sorø, for ingen af jazzens forskellige spillesteder har alligevel plads til så mange. Således har også samtlige soranske spillesteder bekræftet deres deltagelse i jazzfestivalen, på nær en undtagelse. Det er Kongsgaarden i Vester Broby. De har til gengæld lovet at være med igen i 2021.

Der præsenteres koncerter på Sorø Comwell, Café Tre Konger, Kragerup Gods, Parnas, Sorø Kunstmuseum, Tersløsegaard, og i Victoria Teatret, Munke Bjergby Kirke, Katrinelunden og på Lauenborggaard i Ruds Vedby og Hørhaven ved Tystrup Sø samt sandsynligvis også på den populære Kunstnergaard i Dianalund (der dog stadig tøver). Dertil er der nok et par spillesteder, der måske kommer med i sidste øjeblik.

HERUNDER ER ET PAR AF JAZZFESTIVALENS MANGE KONCERTER:

Tirsdag 21. juli kl. 16.00
Olivier Antunes Trio: Olivier Antunes, piano, Anders Feldsted, bas, og Janus Templeton, trommer.

SORØ KUNSTMUSEUM, Storgade 9, 4180 Sorø

Entré: 175 kr. Bestil på billetexpressen.dk eller butik@sorokunstmuseum.dk

LÆS MERE HER

Lørdag 25. juli kl. 20.30
Samara Bahrami, vokal, Bjarne Slipsager, saxofon, Theo Hjorth, klaver, Morten Haugshøj, guitar, Mathias Gregersen, bas, og Kristoffer Lysgaard, trommer.

PARNAS, Parnasvej 21, 4180 Sorø

Entré: 325 kr incl. tapas (eller 150 kr. i døren)
Reservation: tlf. 23 87 83 87, parnashuset@parnas.dk

LÆS MERE HER

Foto: ABW