Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet fra den 6. maj til den 14. maj 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
DIANALUND: Røveri i Byparken
En 17-årig mand fra Dianalund blev lørdag klokken 19.30 passet op af to mænd i Byparken i Dianalund, der både slog ham, stak ud efter ham med en kniv og stjal hans telefon og betalingskort. Flere politipatruljer har derfor været til stede i området, og der er søndag blandt andet blevet søgt efter spor med hundepatruljer.

Der er to signalementer af gerningsmændene:Den ene mand var cirka 17-19 år, 175-180 centimeter høj og af anden etnisk herkomst end dansk. Han havde mørkt, kort hår, var almindelig af bygning og havde hverken skæg eller briller. Han var iført en sort hættetrøje, mørkeblå cowboybukser og havde en sort foldekniv. Han talte dansk. Den anden var ligeledes 17-19 år, 175-180 centimeter høj og af anden etnisk herkomst end dansk. Han havde mørkt, kort hår, var spinkel af bygning og havde ikke skæg eller briller. Han var iført en sort t-shirt med hvid skift, lyseblå cowboybukser med huller i. Han talte dansk.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set eller hørt noget mistænkeligt i området omkring Byparken lørdag klokken 19.30.

SORØ: Utilfreds passager råbte og truede
En passager i en togbus, der holdt på Stationspladsen i Sorø, optrådte natten til onsdag både højtråbende og truende, og politiet måtte derfor rykke ud til stedet. Det var en 29-årig mand fra Kolding, og for at få ro på stedet, blev han anholdt klokken 1.34 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 29-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han har tilbragt natten i detentionen.

SORØ: Kvinde blev fundet i god behold
Politiet fik søndag morgen en anmeldelse om, at en 77-årig kvinde havde forladt sit hjem i Munke-Bjergby i løbet af natten. Politiet satte derfor en eftersøgning i gang i området med både hunde, droner og helikopter. Hun blev heldigvis fundet i god behold af en lokal beboer.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Sorø Storgade Hus Tirsdag klokken 1.200 – lørdag klokken 10.00 Smykker

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Dianalund Fredag klokken 14.00-16.30 Otte køretøjer blev standset og kontrolleret: En blev sigtet for ikke at have sit kørekort med, en for at bruge håndholdt mobil under kørslen, en for ikke at have spændt sikkerhedsslen og en blev sigtet for spirituskørsel
Stenlille Fredag klokken 14.00-16.30 12 køretøjer blev standset og kontrolleret: En blev sigtet for spirituskørsel, en for ikke at have spændt sikkerhedsselen og en for at køre på en ulovlig knallert

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Nyrup Merløsevej Fredag kokken 4.45-10.45 ATK 690 20 60 km/t 95 km/t Fem klip
Fjenneslev Ringstedvej Torsdag klokken 4.15-10.45 ATK 976 18 60 km/t 114 km/t Fire klip og tre betingede frakendelser
Sorø Suserupvej Tirsdag klokken 14.15-17.30 ATK –
bestilt færdselskontrol
50 1 80 km/t 115 km/t Et klip
Fjenneslev Ringstedvej Fredag kl. 07.15 – 13.45 ATK 941 10 60 km/t 95 km/t 4 klip
Del på sociale medier