MENY Sorø søger netop nu en faguddannet salgsassistent til en 37 timers arbejdsuge inkl. weekendvagter.

I jobbet får du ansvar for egne afdelinger i supermarkedet.

Engagerede medarbejdere – hos MENY kaldet MADarbejdere – er et væsentligt kendetegn. Samlet beskæftiger MENY i skrivende stund over 5.000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere, der alle kendetegnes ved en passion for mad. Af samme grund er sortimentet af fødevarer et af landets største. MENY sammenligner ugentligt sine priser med konkurrenterne for at kunne tilbyde sine varer til “fast lavpris”.

Løn sker efter aftale med MENY Sorø.

Hvis du er interesseret i jobbet, så skal du sende en mail, med en kort beskrivelse af dig selv til: 045070@meny.dk. Skriv “job marts” i emnefeltet på mailen.

Foto: MENY Sorø.
Del på sociale medier