Har du også overvejet, om det er ved at være tid til en ny tatovering? Hvorfor så ikke få den ved lokale specialister?

Foto: Black Pearl Tattoo

Hos Black Pearl Tattoo er du altid i sikre hænder. Virksomheden blev etableret i sommeren 2017 og består af artisterne Cosmin Matei, Louise Sørensen og deres lærling Kasper Sandullos. Derudover er der lige startet en ny lærling ved navn Mathilde, men hun tatoverer ikke endnu.

Black Pearl Tattoo er medlem af Uafhængige Professionelle Tatovører og har derefter en høj hygiejnestandard. Alle tatovørerne hos Black Pearl Tattoo har hygiejnekurser inden for Scandinavic Tattoo Education. Derudover benytter de sig udelukkende af engangsmaterialer, som smides ud efter brug og selvfølgelig deres elskede Cheyenne-maskiner. Farverne, der bruges, er Intenze og Eternal Ink, som er godkendt og velanset i Danmark og fremstillet af højeste kvalitet.

Hos Black Pearl Tatoo bestræber de sig altid efter at skabe en hyggelig atmosfære, hvor alle kan føle sig trygge og få deres spørgsmål besvaret med den bedste rådgivning. Og alle
spørgsmål er velkommne. Spørgsmål bliver bedst besvaret ved at skrive en besked til deres Facebookside.

Hos Black Pearl Tattoo er der ikke faste timepriser. Priserne er i stedet baseret på motivet og størrelsen på motivet. Der er dog en minimumspris på 350 kroner. Derudover er det muligt at booke dagssessioner, som er fra klokken 11-18, og prisen er 3000 kroner pr. dagssession.

Black Pearl Tattoo er beliggende centralt i Sorø på Storgade 37 A i et roligt miljø, så kig forbi. Alle er velkommne.

Inspiration til din nye tattoo?