Der blev varmet godt op under alle rocktangenterne, da AB/CD-rock gæstede Dianalund og spillede rock fra de sidste hundrede år.

Det skriver Dianalund Børne- & UngdomsKultur til Dit Sorø.

Det var en rockkoncert der næsten slavisk fulgte rockens udvikling op igennem det sidste århundrede.

Lige fra den helt spæde start med en Lindy Hop, hvorfra rock n’ roll dansen menes at være opstået fra, over blues og 50’er rock og til mange af de mest kendte numre fra 60’erne, 70’erne og 80’erne.

Publikum blevet revet med og børnene var også med på scenen da der skulle spilles Smoke on the Water.

Der blev også lavet gendigtning af flere af de ikoniske rocktekster, blandt andet Pink Floyds ”Another Brick in the Wall, Part 2” hvor voksne og børn skiftedes til at synge.

Det var en sjov, musikalsk, lærerig og meget underholdende time sammen med et veloplagt AB/CD-rockorkester, der fik alle op og klappe i takt.

Hjælp B&U Kultur med at vinde 10.000 kr. 
Koncerten var arrangeret af Dianalund B&U Kultur, der arbejder for at skabe arrangementer for børn og unge, samt et aktivitetsområde midt i Dianalund til glæde for alle i byen.

Dianalund B&U Kultur vil gerne opfordre til, at man går ind og stemmer på deres video på 10tilforskel.dk. På den måde kan de vinde 10.000 kr. Til nye borde-bænkesæt og skraldespande til første etape af aktivitetsområdet. Husk stemmen er først registreret når sms-koden er benyttet.

Dianalund Børne- og Ungdomskultur har sendt os disse dejlige billeder fra dagen:

Del på sociale medier