Sorø Blomsterfestival vil til næste sommer indhylle Sorø i et væld af smukke blomster. Og det bliver et stort show, lover arrangørerne på blomsterfestivalens nylancerede hjemmeside. 

“Vi vil gøre Sorø til Danmarks smukkeste by og give alle soraner og besøgende til Sorø Blomsterfestival en uforglemmelig flot oplevelse under afviklingen af blomsterfestivalen,” fremgår det.

“Vi arbejder på at finde de bedste af de bedste udstillere til at komme og udstille på Sorø Blomsterfestival,” siger Henrik Thorsager.

Sorø Blomsterfestival finder sted fra den 22. til den 24. juni, og allerede nu har arrangørerne travlt.

”Vi arbejder på at finde de bedste af de bedste udstillere til at komme og udstille på Sorø Blomsterfestival”, fortæller projektansvarlig Henrik Thorsager.

Blomsterudsmykningen fra festivalen vil komme til at stå hele sommeren til ære for byen, borgerne, butikkerne, turisterne samt de mange andre arrangementer, som foregår i Sorø sommeren over.

Blomsterfestivalen vil desuden slutte af med et høstmarked i Sorø ned igennem hovedgaden og på torvet.

På Sorø Blomsterfestivals hjemmeside kan du læse alt om planerne for festivalen og give dit besyv med. Vil du være udstiller, så kontakt Henrik på mobil +45 81725100  eller henrik@soroeblomsterfestival.dk

Altan.dk er festivalens hovedsponsor.

    

Sorø Blomsterfestival vil gerne gøre Sorø til Danmarks smukkeste by. Foto: Sorø Blomsterfestival

GemGemGemGemGemGem

GemGemGemGem

GemGem

Del på sociale medier