Nu er aftenerne blevet længere, og mange har lyst til motion.

PGI-Motion og Sorø Rotaryklub tilbyder en løbetræningspakke til dig, din familie og dine kollegaer.
Nu også med mulighed for brush-up kursus, hvor løbetrænerne finder din og andres form frem fra tidligere år og træner dig andre på forskellige niveauer.

lobLøbetræningspakken koster 355 kr. og inkluderer opstartsmøde onsdag den 9. marts 2016 kl. 19.30 på Kulturcafe Ludvig, Ingemannsvej 5, Sorø, hvor du indføres i indledende løbeteori af læge Asger Torp Jensen og af fysioterapeut Susanne Knudsen. Pakkens næste punkt er 2 ugentlige træningsaftener kl. 17.30, mandag og onsdag i perioden fra 14. marts til 4. juni.

Pakkens sidste indhold er, at du også har betalt for at deltage i Sorø Byløb lørdag den 4. juni 2016. Herefter kan du nyde velvære og bedre kondition fremover sammen med andre i PGI eller ved egne ture.

Alle kan være med og PGI’s trænere har sikret en høj gennemførselsprocent.

Træningen foregår på en rar og hyggelig måde og starter simpelthen med, at du bevæger dig i alt i ca. 20 min og heraf løber du 2 gange 1 minut. Og tænk, til den 1. juni kan du løbe 5 km. Du skal afsætte 45 min pr. gang og altså 2 gange ugentlig med trænerne fra PGI og løbetræningsprogrammet giver også instruks til at du selv træner en 3. dag for at undgå skader, så måske skal du hjælpe familie, venner eller kollegaer med nytårsønsket om at få motion!

Jytte, Lotte og Pia fra PGI-Motion er de friske og søde instruktører, som stille og roligt leder dig igennem programmet. Der startes forskellige steder, så du vil også lære Sorø’s smukke omgivelser bedre at kende.

Måske er det dig, der i år bliver overrasket over, at du i starten synes, at du bare går til træningen, men at du hurtigt kommer i god form.

Med betalingen på 355 kr. har du også betalt for 1 års medlemskab af PGI, som løbetræningen fra rigtig mange spændende steder i Sorø, og som holder gode og hyggelige arrangementer.

Måske har dit firma en ordning, hvor firmaet yder tilskud til at fremme din og dine kollegaers sundhed!!

Tilmelding og betaling: Info@soro-bylob.dk samtidig med indbetalingen skal du huske at oplyse, navn og adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-mail.

Hent Motionstilbud – Sorø Byløb