Stenlille Idrætsforenings Gymnastikafdeling glæder sig til for tredje gang at afholde Second Hand Tøjbazar i Stenlille Hallen lørdag den 20. april 2013 i tidsrummet kl. 10-14.

Alle 70 stande på Bazaren blev udsolgt på kun ét døgn, hvilket er ganske forrygende og fuldstændigt overvældende. Arrangørerne er stolte over og glade for, at interessen er så stor. Nu er håbet så, at rigtig mange – og meget gerne flere end sidst – kigger forbi på selve dagen, hvor hallen vil bugne af Second Hand tøj til både voksne og børn, tasker, sko, smykker, legetøj, babytilbehør mv.

Kriteriet for alle standholdere er, at de varer, som medbringes, skal være i god stand, så kom glad og gør dig en masse fine fund! Hvis der er gang i salget på standene frem til kl. 14, udvides åbningstiden til ca. kl. 15.

Der er gratis adgang og gratis parkering, så det er bare med at sprede budskabet og tage hele din familie eller alle dine veninder med til nogle hyggelige timer.

Cafeteriet holder åbent, og der vil hér være mulighed for lidt at styrke sig på, hvis man får brug for en lille pause.

Arrangørerne glæder sig til at se en masse glade og købelystne gæster i Stenlille Hallen til en forhåbentlig rigtig hyggelig lørdag!

tøjbazar stenlille