Winemakers Dinner lørdag den 25. marts: Bordeaux-aften præsenteret af vinekspert Michel Moulene

Kom med til forårets eksklusive Winemakers Dinner og gourmetaften på Kragerup Gods, hvor aftenens vine præsenteres af Michel Moulene – inviteret fra Bordeaux. Sammen med Kragerups vinekspert Anders Qwist vil Michel Moulene tage jer på en uforglemmelig smagsrejse ind i vinens verden, mens I nyder en tilhørende 5-retters middag sammensat af de dygtige godskomme på Kragerup Gods.

Bordeaux er med rette et af verdens mest kendte vindistrikter. Her skabes nogle af verdens fornemmeste og mest eftertragtede vine, heriblandt Pomerol, Saint-Emilion og Sauternes, som I kan opleve på en magisk aften på Kragerup Gods.

Sammen med vinfirmaet Vinslottet har Kragerup Gods inviteret en ganske særlig gæst fra Bordeaux til at skænke vinene og skænke ud af sin store viden og betagende anekdoter. Hvem er mere oplagt til at fortælle historien om de eksklusive slotte end Michel Moulene, som står i spidsen for den fornemme familie: Jean-Baptiste AUDY.

Familien har ejerskab over ikke færre end fem slotte i Pomerol og Saint-Emilion og varetager derudover distributionen for en lang række af områdets øvrige vingårde.

Michel Moulene og familien Jean-Baptiste AUDY har om nogen fingeren på pulsen og områdernes eftertragtede terrior tæt på fingerspidserne. Glæd jer til blandt andet at smage deres udsøgte Pomerol, der beskrives som ’A dazzling wine’ og ’An introduction to the wines rare elite in Pomerol’.

I kan forvente en aften med skønne vinhistorier, flotte vine fra vinkælderens øverste hylder og lækker afstemt 5-retters menu fra Kragerups Gods’ Køkkenchef. Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en udsøgt gourmetaften i godt selskab.

Menu med 5 retter og tilhørende vine

Snacks & bobler
Malttærte med tatar
Ostetuille med kartoffelcreme og estragonolie
Crustader med creme fraiche og stenbidderrogn
Crémant de Bordeaux, Jean Baptiste Audy

Forret
Pocheret torsk, caviar, stikkelsbærgelé og burre blanc med hyldeblomst
Château Mont Pérat 2021, Bordeaux Blanc Sec

Mellemret
Braiseret svinekæber med peber, karamelliseret løg, ribs, rose og svampetærte
Château du Courlat Cuvée Jean Baptiste 2016, Lussac Saint-Emilion
Château la Croix Chantecaille Grand Cru 2018, Saint-Emilion

Hovedret
Onglet, fermenteret brombær, brombær med vanilje, pommes anna med fermenteret peber og rødbede
Château Les Hauts-Conseillants 2018, Lalande de Pomerol
Clos du Clocher 2018, Pomerol

Intermezzo
Old Cellar Surprise – Big Format Bottle

Dessert
Pærekompot med brunoisse af pære, brunet smøris, ymermousse, malt tuille, madeline og fermenteret honning med blomster
Château Haut-Mayne 2020, Sauternes

Program

Kl. 18.00 Velkomst med bobler og snacks i hvælvingekælderen, den gamle vinkælder

Kl. 19.00 5-retters middag samt fortællinger om og præsentation af de enkelte vine

Kl. 21.00 Kaffe og hjemmelavede chokolader

Kl. 24.00 Tak for i dag

Pris

Kr. 1.995 pr. person

Tilkøb – slip for at køre hjem

Overnatning i standardværelse kr. 1100,- for 2 personer

Overnatning i superiorværelse kr. 1400,- for 2 personer

Overnatning i deluxeværelse kr. 1700,- for 2 personer

Overnatning i enkeltværelse kr. 800,- pr. person

Se menuen, læs om aftenens vine og book billet på: kragerup.dk/events/winemakers-dinner

Pressefoto