Kragerup Gods har i den kommende tid en masse temadage i Restaurant Blixen ved siden af deres á la carte menukort. De afholder bl.a. vildtmiddag, Thanksgiving og genskaber udvalgte retter fra Babettes Gæstebud. Derudover holder de adventsfrokoster med en lækker juletallerken, glögg og æbleskiver.

Sæt krydser i kalenderen…

Vildtmiddag i Restaurant Blixen d. 16.-19. november
Oplev den hyggelige efterårsstemning i Restaurant Blixen, når de inviterer til en 3-retters vildtmiddag i ugen d. 16.-19. november. Disse aftener er dedikeret til naturen og jagtens spændende verden, og køkkenchefen glæder sig til at byde på smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Vildtet kommer fra godsets egne skove, og køkkenet anvender årstidens lokale råvarer.

Menu:
– Fasansoufflé med trøfler, syltet porre, kantarelsky og marinerede urter
– Kronhjort med glaserede jordskokker, brændte skorzonerrødder, waldorfsalat, tyttebær og brombærsky
– Pocheret pære med nougat på lun marcipankage

Pris:
2-retters middag kr. 325,-
3-retters middag kr. 385,-

Kontakt receptionen på tlf. 58 26 12 50 eller skriv en mail til info@kragerup.dk for at booke bord i restauranten.

Thanksgiving i Restaurant Blixen den 26. november
Torsdag d. 26. november byder Kragerup Gods velkommen i Restaurant Blixen til endnu en temaaften – Thanksgiving. Køkkenchefen har sammensat en 3-retters middag fyldt med lækre godter!

Thanksgiving menu:
– Saltet, brændt laks med trøffelmayo, sauce nags og urter
– Kalkunbryst med friteret grønkål og waldorfsalat á la Kragerup
– Variation af klassisk gåsebryst kage

Pris:
2-retters middag kr. 325,-
3-retters middag kr. 385,-

Kontakt receptionen på tlf. 58 26 12 50 eller skriv en mail til info@kragerup.dk for at booke bord i restauranten.

Godskokkene genskaber tre af de udsøgte retter fra Babettes Gæstebud
I Restaurant Blixen elsker de at hylde Karen Blixen og tager hende på ordet, når hun skriver, at et måltid kan gøre os til bedre mennesker. Med udgangspunkt i ‘Babettes Gæstebud’ genskaber godskokkene tre af de lækre retter d. 30. november til d. 3. december.

Menu:
– Oksehale consomme med sprøde urter
– Vagtel i sarkofag, trøffelsky samt endiviesalat
– Profiteroles med chokolade og safran is

Pris:
2-retters middag kr. 325,-
3-retters middag kr. 385,-

Kontakt receptionen på tlf. 58 26 12 50 eller skriv en mail til info@kragerup.dk for at booke bord i restauranten.

Adventsfrokost i restauranten d. 29. november og d. 6. 13. 20. december
Nyd en lækker juletallerken med de gode klassiske retter til frokost, når Blixen byder velkommen til skønne adventsfrokoster. Nyd gerne glögg og æbleskiver og sid i de hyggelige stuer på Kragerup Gods.

Menu:
– Fiskefilet med citron & remoulade
– Sprødstegt flæskesteg med rødkål
– Tarteletter med høns i asparges
– Hjemmelavet karry sild
– Æg & rejer med mayonnaise
– Risalamande

Pris:
Juletallerken kr. 265,-
Glögg og æbleskiver kr. 65,-

Kontakt receptionen på tlf. 58 26 12 50 eller skriv en mail til info@kragerup.dk for at booke bord i restauranten.

Foto: ABW