PRESSEMEDDELELSE

Sorø-roerne klar til Holstebro Regattaen og Årgangsmesterskaberne
Sorø Roklubs kaproere i alle aldre finpudser i disse uger formen og lægger strategien for deltagelse i Holstebro Regattaen og Årgangsmesterskaberne for junior B og C roere på Vandkraftsøen i Holstebro den kommende weekend.

Klubbens roere har 55 startere i løbet af weekenden. Sorø Roklub har roere med i den yngste klasse, junior D, nemlig Thea Lindblom og Martha Larsen.

Klubben er flot repræsenteret i kampen om Årgangsmesterskaberne i junior C med dobbelt firer for piger og i single og dobbelt sculler for piger og drenge, nemlig Ida Langkjær, Molly Kaagaard, Line Schandorff, Ida Balslev, Frederikke Erlandsen og Ida Brehmer, Peter Sloth, Jens Graudal og Jakob Lillelund – og i junior B stiller Sorø med to hold: et talentfuldt pigehold med Nanna Marcher, Katrine Johansen, Astrid Thougaard og Anna Olesen og et stærkt drengehold med Michael Rask Bertelsen, Jacob Lillelund, Andreas Sloth og Anders Lindblom.

Disse roere ror i løbet af regattaen single sculler og dobbelt sculler. Annika Lindkvist og Susan Buus deltager i senior dobbelt sculler.

Sorø er også på banen med 13 Mastersroere, som ror single sculler, dobbelt sculler og dobbelt firer.