Lørdag den 6. november åbner psykoterapeut Jane Lee dørene op til sin klinik. Inden for venter bordet, der bugner af alt det du skal smage.
Det du får mulighed for er nemlig at lære om nærvær og ro gennem dine sanser. Og særligt smagssansen kommer på arbejde. For hvad kendetegner smagen af pakistanske vilde abrikoser? Hvordan smager verdens bedste vanilje? Hvad er ægte sukat og myrra? Og er det noget du kan lide?
Chokolade og marcipan i forskellige kvaliteter skal selvfølgelig også underkastes samtlige sanser.
Ud over det spiselige serveres tre slags portvin. Men det er IKKE portvinssmagning i almindelig forstand….
Vi skal ikke tale om distrikter, men finde ud af hvad vi selv kan smage. Noter af blommer? Tørrede blomster eller noget der ikke står i bøgerne?
Stress forsvinder som dug for solen, når du skal koncentrere dig om de små øvelser du også kan bruge hjemme.
Tag en ven eller partner med eller kom alene. Hygge og fællesskab er inkluderet.
Lørdag den 6/11 kl 14.30-16.45
Incl portvin, kaffe og te
Kr 365,-
Vi skal bare smage, så du kan godt køre.