Opdatering: Arrangementet er desværre aflyst

Restaurant ParnasHuset er igen i år med i Destination Sjællands “Smag Lokalt” madfestival, hvor restauranter på Vestsjælland laver lækker mad med lokale råvarer.

Råvarerne der bliver brugt i maden, kommer blandt andet fra Feldskov Have, Den Gamle Gaard og så lokalt som naboen på Parnasgården.

Der er åbent i restauranten den 8., 12., 13. og 14. oktober, hvor man kan nyde en spændende to-retters menu til 295 kr. med mulighed for tilkøb af forret og velkomstdrink.

Du kan læse mere om Smag Lokalt, og købe billet på https://smag-lokalt.dk/restaurant/restaurant-parnashuset/

Menu

Hovedret

Langtidsstegt svineskank med rodfrugtmos, honningbagte grøntsager og rødvinssauce.
Rodfrugter fra Den Gamle Gaard, honning fra Parnas, grøntsager fra Feldskov Have.

Dessert

Æbletærte Tarte Tatin med havtorn is.
Æbler fra Parnasgården og havtorn fra Stranden.

295,-

Tilkøb

Velkomstdrink/snack

Et glas cava og hjemmelavet grøntsags appetizers af grønt fra Den gamle Gaard

65,-

Forret

Jordskokkesuppe med ristede svampe og bacon.

Grøntsager fra Den Gamle Gaard og svampe fra skovene omkring Parnas.

85,-

Foto: Parnas