Comwell, pressefoto

Comwell Sorø fejrer, at naturen har kvitteret for det gode sommervejr med en overflod af lækre råvarer, og at høsten er kommet i hus. Ligesom sidste år sætter den danske hotelkæde fokus på økologi og bæredygtighed, når de inviterer til høstmenu søndag den 2. september.

Comwell Høstdage er et vindue ind til vores spisekammer, hvor Comwells køkkenchefer disker op med det bedste, årstiden har at byde på. Her får gæsterne mulighed for at smage nye toner, der har været fæstet til jorden, blevet farvet af solen og dyrket med omsorg for vores miljø.

Comwell Sorø fejrer høsten og byder i den anledning på en særlig 3-retters aftenmenu søndag den 2. september kl. 18:00. Høstmenuen indtages i Restaurant Solaris og består af:

Forret

Tatar af kalveinderlår fra Krogagergård
– serveret med tomat, peberrod, smørstegte brødcroutoner og urter fra egen have

Hovedret

Nakke af gris fra Krogagergård serveret med blomkål, brombær, kartofler og brøndkarse

Dessert

Æbler fra egen plantage syltet i vindruesaft fra egen vinmark
– serveret med mælkeis, karamel, havregryn og rød skovsyre

Bestil bord her