Når golfspillerne i Sorø Golfklub indleder den nye sæson i 2022, vil de blive mødt af nye ansigter bag baren og i køkkenet og et helt nyt navn på klubbens restaurant, der fremover vil hedde “Restaurant Suserup”
1. november var der nemlig skiftedag i restauranten i Sorø Golfklub, da Sofie og Helle Due overtog forpagtningen og dermed ansvaret for at sørge for, at medlemmer og gæster kan få lækker mad før og efter en runde på banen.
De nye forpagtere er allerede kendt i området, da de i de sidste 6 år har drevet Parnas Natur og Aktivitetspark herunder Restaurant ParnasHuset, hvor de både har selskaber, firmaevents og a la carte restaurant. Så det er et rutineret makkerpar, der tager over i golfklubben, og begge glæder sig til at komme i gang.
“Det er en enormt spændende mulighed for os at overtage driften af golfklubbens restaurant, og vi glæder os meget til den nye golfsæson går i gang, så vi kan invitere indenfor i nyistandsatte lokaler og til en helt ny restaurant”, siger Helle Due, der vil være den som golfspillerne oftest støder ind i, når de besøger Restaurant Suserup.
I de kommende måneder skal lokalerne have en opfrisker og der skal ansættes et nyt hold, som skal være med til at sikre, at gæsterne får en god oplevelse, hver gang de kommer på besøg.
“Vi har stort fokus på, at medlemmerne skal være i centrum, og vi kommer til at lave en række arrangementer henover sæsonen, så det ikke kun er ude på banen, at folk har det sjovt,” siger Sofie Due med et smil.
Men det er ikke kun klubbens medlemmer der vil blive inviteret indenfor, da Restaurant Suserup på sigt også vil blive en a la carte restaurant, hvor gæster kan komme ind og få et godt måltid mad efter en gåtur i områdets fantastiske natur.
“Vi synes, at det var helt oplagt, at restauranten også er åben for gæster der besøger området og skal have en kop kaffe, noget frokost eller en lækker aftenmenu. Og på sigt håber vi selvfølgelig på, at restauranten bliver så populær, at det er noget folk vil køre efter,” siger Helle Due.
Selvom restauranten først åbner til marts næste år, så vil køkkenet allerede blive taget i brug i forbindelse med nogle selskaber og Parnas’ populære nytårsmenu vil i år blive produceret i golfklubbens køkken, hvor kunderne også skal afhente maden.
Der er allerede åbnet op for booking af selskaber i golfklubben til foråret 2022.