Under nedlukningen har team Kragerup haft ekstra fokus på gastronomien:
Vi er i en tid hvor vores gæster virkelig sætter pris på historien bag maden, og vi oplever en voksende interesse og nysgerrighed for de lokale råvarer, vi anvender i køkkenet.
Fundet af Sophie Jacobine Dinesens kogebøger i vores godsarkiv har været stor inspiration for godskokkene. Vi har derfor fundet frem til et nyt og anderledes fokus på den autentiske gastronomi med udgangspunkt i historien men fortolket i nutiden. Nostalgien længe leve!
Vi er en hyggelig restaurant med stor kærlighed for lokale råvarer og ærlig madlavning. Vi har fokus på gode smage, hjemlig service og en fantastisk atmosfære. Vi glæder os til at dele denne smagsoplevelse i form af en lækker frokost eller en sublim og smagfuld 3 eller 5 retters menu om aftenen.
BEMÆRK: Ønskes en 5-retters menu bedes du/I booke bord kl. 17.45 eller kl. 18.00.
Ønsker I at komme før tid eller blive lidt længere, så er I meget velkommen til at tage plads i vores urtehave eller i havestuen, hvor I kan nyde en drink eller snacks.
SKÅL fra 8. og 9. Generation Dinesen og hele team Kragerup!