I foråret har Pedersborg Forsamlingshus fået en ordentligt overhaling af Maler Munter – klar til de lyse nætters mange gode fester. Forsamlingshuset, som ligger få meter fra smukke Pedersborg Kirke, danner året rundt hyggelige rammer om barnedåb, konfirmationer, bryllupper og mange andre familiefester.
I spidsen står Ian “Åberg” Andersen, uddannet kok, henholdsvis fra Hotel Postgaarden Sorø, hos Leslie Christensen, og Bygningen Slagelse hos Dorrit og Bjarne Sørensen. Ian har desuden kokkeerfaring fra bl.a. Tivoli i København og Raadhuskroen Ringsted. Sansen for kvalitet har han bragt med til Pedersborg Forsamlingshus, hvor maden laves af de bedste råvarer.
På menuen er klassikere som tarteletter med høns i asparges, laksefilet med pesto, rejecocktail, serranoskinke med feta til forretten. Til hovedretten f.eks. oksefilet, flæskesteg, andesteg, kalveculotte, oksemørbrad med alt det, der hører sig til. Til dessert kan du vælge f.eks. nøddeflorentiner med is og frugt, pandekager med is, chokoladebrownie eller Åbergs egen islagkage. Pedersborgs desserttallerken med panna cotta, brownie og to slags is i sprød kurv er også et populært valg.
Kontakt
Pedersborg Forsamlingshus
Volden 6
4180 Sorø
28 96 00 14
info@pedersborg-forsamlingshus.dk
sølvpartner