Når oktober rinder ud, hjemsøges Sorø af spøgelser, trolde og andre skumle skabninger. Det bliver uhyggeligt.

Hekse, der mangler hatte, kan allerede nu skaffe én i supermarkederne, som også har græskar, lanterner og edderkopper på hylderne. Halloween er på få år blevet en ny festlig tradition i Danmark. Når høsten er i hus, og mørket sænker sig over landet, er det rart med lys og spas. Der er jo endnu lang tid til jul – især hvis man er en lille trold.

Sorø Museum på Storgade 17 får fredag den 29. oktober 2010 besøg af de døde og andet troldtøj. Hvis du tør, kan du besøge museet, når det er mørkt kl. 19-20.30. Husk en lommelygte – og en voksen. Der er gratis adgang.

Det er ikke for sent at tilmelde sig Halloween på Comwell Sorø Storkro i Pedersborg søndag den 31. oktober 2010 kl. 15–19.30. Her er (u)hyggelig mad, drikke og underholdning for hele familien. Den gustne heks byder bl.a. på monsterburgere, dybstegte pygmæhjerner og pumpkin pie. Hele spøgelseshistorien koster 495 kr. for to voksne og to børn. Bestil senest den 25. oktober på tlf. 57 83 56 00.

Vester Broby Kirke på Strandvejen 17A, 4180 Sorø inviterer til aftensang onsdag den 3. november 2010 kl. 19. I kirken kan man også høre, hvad det egentlig er, vi fejrer Alle Helgens Aften. Efter gudstjenesten er der kaffe, saft og spøgelseshistorier på Kongsgården.