Det er først den 8. oktober kl. 18, Comwell Sorø holder GIN MAKERS DINNER, men allerede nu er der rift om pladserne.
Her kan man nemlig smage gin fra Dyrehøj Vingaard, Rös Gin, samt den meget lokale gin fra Lindenskov Destillery i Sorø. “Vi er så heldige at begge producenter fra destillerierne kommer og holder foredrag imellem retterne om ginproduktionen,” meddeler hotelchef Kuno Junker.
MENU
APPETIZER Østers – Agurk – Kaviar Rös Gin, Dyrehøj Vingaard
FORRET Kalvetatar – Tomat – Purløg
“Hyldeblomst Martini” med Lindenskov Destillery, Gin no. 1
HOVEDRET
Kyllingeoverlår fra Hopballe Mølle – Blomkål – Brombær
“Enebær” med Walcher Frontgart Estate Mountain Gin
DESSERT
Pære – Slåenbær – Karamel – Cacao
“Slåenbær” med Rös Sloe Gin, Dyrehøj Vingaard
Kr. 649,- pr. person
Med overnatning: Kr. 999,- pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad